Известие

Collapse
No announcement yet.

въпросче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпросче

така..здр на всички...винаги ми е било интересно,говорили сме мн с приятели,но така и не сме стигали до решение на вaпроса,какво би станало,ако поставя чип на алфата ми...с които евентуално да и дигна конете..за това и реших да пиша,някои ако знае нещо,а сам сигурен,че тук има такива,cподелете,какво мислите по вапроса и до колко това би навредило на двигатела ми?

==================
    Добре дошъл! Формулирай по-смислени заглавия, моля
    AlFa Romeo 145 / 1.6 / TS / 120 hp.

Колега... търсачката. Много е говорено вече за това. Напиши ЧИП там и гледай какво става
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

хах ем оки мерси,но ме интересува,по как1в начин,какавто и да е мога да си дигна конете,без да навреда на двигатела...

Comment

е добре,но поне да не стане така,че за половин година да му се е.. маиката и да не става за нито после...

================
        Писането на кирилица също е задължително!

Comment

Първоначално публикувано от as0t0
          хах ем оки мерси,но ме интересува,по как1в начин,какавто и да е мога да си дигна конете,без да навреда на двигатела...
          Добре де. Разбрах, но пак ти казвам... напиши в търсачката някоя ключова дума като... чип, вдигна, коне, тунинг и тн.т
          и ще се информираш от доста теми.
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

колега, прочети правилата на форума! Писането на кирилица е задължително.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Working...
            X